U bevindt zich in  

Home > Bungalows Nederland > Bungalow Drenthe > Vakantiepark Oranje

A A A

Vakantiepark Oranje

Oranje, Drenthe
 

PARKINFORMATIE Vakantiepark Oranje

Vakantiepark Oranje ligt in het Drentse dorp Oranje en is onderdeel van Speelstad Oranje, een overdekt attractiepark met eindeloos veel faciliteiten. Niet alleen op het bungalowpark vermaakt u zich uitstekend, ook de omgeving biedt u alles voor een ontspannen verblijf. In de natuurlijke omgeving kunt u de alledaagse drukte echt eens achter zich laten. Zo is Drenthe met haar uitgestrekte heidevelden, bossen en vennen een fiets- en wandelbestemming bij uitstek. Bovendien heeft u de mogelijkheid om schilderachtige plaatsen als Orvelte te bezoeken. Winkelstad Assen ligt op 20 autominuten van Vakantiepark Oranje en ook Dierentuin Emmen is goed bereikbaar (36km).Vakantiepark Oranje
Vakantiepark Oranje is ruim van opzet. Geheel in stijl, zoals u mag verwachten, verblijft u hier in echte, vrolijk gekleurde accommodaties. Deze zijn compleet ingericht, u beschikt tevens over een terras met meubilair en parasol. Uw auto mag op de oprit naast de woning geparkeerd worden. Voor de kids zijn er diverse speeltuinen, een grote airtrampoline en een kinderboerderij op het bungalowpark.

Faciliteiten -Vakantiepark Oranje
Als gast van Vakantiepark Oranje kunt u met 50% korting gebruik maken van de vele faciliteiten van Speelstad Oranje. Bij de entreeprijs zijn de attracties, friet, frikadel, kroket, kaassoufle, softijs, frisdrank, slush puppie, koffie en thee onbeperkt en inbegrepen. Groot of klein, jong of oud… u vermaakt zich hier moeiteloos. Van reuzenrad en achtbaan tot draaimolens en botsauto's, van trampolines tot glijbanen en van kanobaan tot graafmachines… er is haast niets dat u hier niet vindt. Tussendoor lunchen of een kopje koffie of een ijsje genieten kan in een van de restaurants kan natuurlijk ook (dit is niet bij de entree inbegrepen).
Goed om te weten: ook van zwem- en saunaparadijs De Bonte Wever in Assen kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken. In het winterseizoen (oktober tot maart) kunt u bovendien sportiefgaan schaatsen op de ijsbaan.

Omgeving - Vakantiepark Oranje
Het mag duidelijk zijn dat u zich op Vakantiepark Oranje geen seconde zult vervelen.
Als u tóch de omgeving wilt verkennen is het vlakbij gelegen Hijkerveld een aanrader voor een wandel- of fietstocht. Of kies voor de fraaie natuurgebieden het Drents-Friese Wold of het Dwingelerveld. Heeft u uw fietsen thuis gelaten? Geen probleem, op Vakantiepark Oranje zijn deze te huur. Bezoek ook zeker eens het mooie Orvelte. In dit historische dorp kunt u zien hoe men in vroegere tijden leefde en werkte. Zo kunt u er bijvoorbeeld een smid, een glasblazer of een klompenmaker aan het werk zien. Wie meer over de voor Drenthe zo typerende hunebedden wil weten brengt een bezoek aan het Hunebeddencentrum in Borger.